سدیم لوریل سولفات چیست؟

همین عمل به طور موثری هر گونه رطوبتی را گیر می اندازد و تولید پودرهای خشک و دارای خاصیت ریزش مطلوب می کند. نیز واکنش دهد و به طور موثری مولکول سورفکتانت ها را غیر فعال نماید. در بیشتر مواد تجاری شوینده ها مثل مایع ظرفشویی و پاک کننده های صنعتی ( کارواش و کف شورها و برطرف کننده روغن) و در بیش از 90% مواد بهداشتی و پاک کننده بدن و سر از قبیل خمیر دندان، صابون، شامپو، کرم و لوسیون چه به رخ مایع یا این که غیر مایع جهت زدودن چربی به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده و امولسیون کننده مواد چسبنده بکار می رود و جز مواد اولیه آرایشی و دارویی است. SLS به تیتر “سورفاکتانت” شناخته می شود؛ یعنی همین که گیرایی سطحی در بین مواد را کاهش می دهد، به همین برهان از آن به تیتر ماده پاک کننده و کف کننده استفاده می شود. مانند بقیه شوینده ­ها (عامل شوینده­ها) SLES نیز ساخت سوزش می­ کند این ماده در دیده و پوست ایجاد سوزش می­ کند. همین برهان زمان عملیات اتوکسیلاسیون به SLES بیشتر شده، موجب تغییر در کارایی و حساسیت زایی شده و در آخر موجب می شود تا اسم آن از لوریل به لورت تغییر تحول پیدا کند. در برخی گزارشهای انسانی نیز این قبیل حساسیتها ثبت شده سدیم لوریل سولفات و آفت دهان است. تگزاپون یا سدیم لوریل اتر سولفات مقاوم در برابر آب سخت و مجزاسازی بیولوژیکی بالا است. تگزاپون یا این که سدیم لوریل اتر سولفات دارای التهاب سدیم لوریل اتر سولفات تولید پوستی کمتر است. به طور کلی می توان گفت که SLS در فرمولاسیون های مورد استفاده در لوازم آرایشی و محصولات محافظت شخصی ایمن است. SLS کلیدی اکسید کننده های توانا و مواد کاتیونی و اسیدهایی اهمیت pH کمتر از ۲.۵ ناسازگار است. رخ ظاهری آن به رخ مایعی ویسکوز بیرنگ یا خمیر سفید نیمهشفاف است. تگزاپون یا این که سدیم لوریل اتر سولفات حاوی میزان پاره ای نمک بوده و در شکل رقیق شدن اهمیت آب، ویسکوزیته مقداری دارد. فرمول شیمیایی سدیم لورل سولفات به صورت NaC12H25SO4 می باشد. آمونیوم لوریل سولفات (ALS) و سدیم پارت سولفات Sodium pareth sulfate سورفکتانت­ هایی میباشند که در محصولات آرایشی به جهت تمیزکنندگی و همچنین امولسیون کنندگی به فعالیت می­روند.

حتما بخوانید:  10 فروشگاه اینترنتی برتر لوازم اسپرت خودرو【 مرجع در ایران 】