لون آدامز که به جیم لاغر مزه داد ، در 95 سالگی درگذشت


و بنابراین آقای آدامز شروع به گیج شدن کرد.

جزئیات دقیقاً چگونگی ساختن جیم لاغر دلچسب نیست.

تایمز گزارش داد ، پس از “نگاه یکباره” به یک کارخانه ، “اسلیم جیمز کار خود را به صورت بلوک های یخ زده 60 پوندی گوشت خرد شده با عنوان” گوشت گاو “آغاز می کند که از پیشانی و گونه های گاو می آید. در گاردنر ، NC قبل از اینکه “در پوسته های کلاژن طولانی پراکنده شود” ، گوشت با مرغ ، 30 ادویه و یک “فرهنگ اسید لاکتیک” شروع می شود

این مخلوط به مدت 17 ساعت در دمای 85 درجه انکوبه شد و به آن ویژگی “نیش” داد. سوسیس ها ، سپس در کویل های 7،600 فوت پیچیده می شوند ، در اجاق های سیگار کشیده می شوند و به مدت 20 ساعت پخته می شوند ، که توسط شکل دود مایع از آئروسل افزایش می یابد.

رون داگت ، مدیر عامل وقت Goodmark Foods ، به مجله گفت: “می توانید با حمل آنها در جیب خود آنها را کتک بزنید.”

مردی که طعم متمایز آن را به اسلیم جیم مدرن بخشید ، به همان اندازه با دوام بود.

آلونزو تئودور آدامز دوم در 15 مارس 1925 در Davenport ، آیووا متولد شد. پدر او ، آلونزو تئودور آدامز اول ، حامل نامه بود. مادرش ، فلورانس آدامز ، یک خانه دار بود.

دخترش گفت پس از سفر تابستانی به همراه یك دوست دبیرستانی به سیاتل ، ارتش وارد ارتش شد و در لشكر 82 هوابرد خدمت كرد.

در حالی که در نبرد برآمدگی در بلژیک بود ، آقای آدامز از ناحیه صورت مورد اصابت گلوله قرار گرفت. خانم هرینگتون گفت: “گلوله به زیر یک چشم رفت و از طرف دیگر صورت او درست از جلوی گوش او بیرون آمد.” “عجیب است که او زندگی کرد.”


منبع: aseman-kharash.ir

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>